Kontakt

Zajednička advokatska kancelarija Marić

Danube Business Center
Bulevar Mihaila Pupina 10L,
9th Floor
11000 Belgrade
Serbia

Mapa i uputstva'Petar always performs over and above expectations.'

Chambers Europe, 2021

'I have been working with Petar Kojdić for years, and he is one of the best banking and finance lawyers on the market. He has a broad knowledge base, noteworthy experience, knows the banking industry well and (most importantly) I can always rely on him.'

Legal 500, 2021

PROFIL

Petar  Kojdić

Petar Kojdić

Partner
+381 11 3210 202

Petar Kojdić je partner u beogradskoj kancelariji i rukovodilac odeljenja koje pruža pravne usluge u oblasti bankarstva i finansija u Srbiji.

Petar savetuje poverioce i dužnike svih vrsta o širokom rasponu međunarodnih i lokalnih finansijskih transakcija, uključujući finansiranje akvizicija, projektno finansiranje, restrukturiranje i refinansiranje duga kao i sekundarno trgovanje kreditima i portfeljima. Petar je dodatno fokusiran na strukturirana finansiranja, netiranje, finansijske derivate, finansijsko obezbeđenje, sekuritizacije, kao na repo i druge transakcije na tržištu kapitala. Njegova praksa uključuje pregovore o finansijskim i hedging dokumentima sa različitim tipovima ugovornih stranama (banke i druge finansijske institucije, fondovi, korporacije i državni entiteti) i davanje pravnih mišljenja o netiranju i finansijskom obezbeđenju. Petar je autor pravnog mišljenja o izvršivosti netiranja prema ISDA master ugovoru (ISDA Netting Opnion).

Petar je član Advokatske komore Beograda i govori srpski i engleski jezik.